Loodgieterswerk

Loodgieterswerk, zoals het aanleggen en onderhouden van verwarmingsinstallaties, sanitair, waterleidingen en riolering, is vakwerk. Onze loodgieters verstaan de kunst van dit vak. Zowel het aansluiten en repareren van leidingen doen zij veilig en precies.

Riolering

De riolering is het centrale punt waarop afvalwater wordt geloosd, ingezameld en getransporteerd. Het systeem van rioleringsbuizen -putten en -pompen voert afval- en hemelwater af, zodat wij een veilig en gezond leefklimaat behouden. Het aanleggen van een riolering is een nauwkeurig werkje en moet dan ook vakkundig gebeuren.

Op verstoppingen, onfrisse luchtjes in huis of een lekkage zit je natuurlijk niet te wachten. Ook voor het aanpassen, vervangen of repareren van een riolering, bijvoorbeeld als de hoofdleiding onder je huis is verzakt of verstopt geraakt, kun je bij ons terecht als klant.

Verstopte riolering?

Problemen met een afvoer, gootsteen of toilet? Heel vervelend! Kleine verstoppingen kunnen we oplossen, maar omdat we vaak vooraf niet kunnen bepalen of dat het een grote of kleine verstopping is, adviseren we je contact op te nemen met een gespecialiseerd onstoppingsbedrijf.

Waterafvoer

Wij leggen en repareren waterafvoeren voor huishoudelijk afvalwater en van hemelwater in en rond je woning. Waterafvoer zorgt ervoor dat al het huishoudelijk afvalwater netjes wordt afgevoerd. Eerst wordt het opgevangen in je wastafel, gootsteen, douche, bad, toilet of wasmachine. Daarna loopt het weg via de riolering.

Vervanging, reparatie en aanleggen van

Lekt je kraan of is je waterleiding verroest of gesprongen? Wij repareren sanitair, keuken- of tuinaansluitingen, of leggen de waterleidingen voor badkamers en keukens.

Het onderhouden van je waterleiding

Je waterleiding heeft eigenlijk geen onderhoud nodig, maar de stopkranen ervan wel. Deze worden vrijwel nooit gebruikt. Daarom staat een stopkraan altijd in dezelfde stand. Na verloop van tijd kan een stopkraan door kalkaanslag en uitdroging vast gaan zitten. Denk er dus aan om stopkranen en aftapkraantjes een paar keer per jaar open en dicht te draaien en de kraanspil in te vetten met speciaal vet voor kranen.

Lekkage aan je waterleiding

Bij een lekkende waterleiding drupt je kraan voortdurend. Niet alleen ‘oorverdovend’, maar je verspilt er ook erg veel water mee. Zonde! Toch kan het voorkomen dat je kraan begint te lekken. Het rubber heeft namelijk door het open- en dichtdraaien veel te verduren. Het rubber van een kraan vervangen is een redelijk simpele klus die je zelf kunt uitvoeren. Zorg dat je een verstelbare moersleutel, een schroevendraaier, een tangetje en een nieuw leertje voor de kraan in huis hebt.

 

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord, adviseren en helpen waar nodig.

Lorem Ipsum simply dummy text of free typesetting industry.

Lorem Ipsum simply dummy text of free typesetting industry.

Lorem Ipsum simply dummy text of free typesetting industry.

Lorem Ipsum simply dummy text of free typesetting industry.

Hulp nodig ?

06 48 552 208

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.